SOMMERFEST LØRDAG D. 23. AUGUST KL.13.00

Når vi lørdag d. 23. August mødes til sommerfest i 4leif, så følger vi en gammel tradition, der allerede startede tilbage i 1992, da 4leif lige var blevet født og hed ”Patient- og støtteforeningen Damgaard”. Siden da, har der været afholdt sommerfest hvert år, også en tradition der rodfæstede sig i ”Nordjylland's Venner”, og som selvfølgelig fortsætter i 4leif, der er fusioneringen mellem de 2 patientforeninger.I år bliver det altså lørdag d. 23. August kl.13.00 i festlokalerne på Markedsvej 80 i Frederikshavn.

Vi starter med spisning omkring grillen, hvor der vil blive stegt både okse-, svine- og kyllingekød med ”bland-selv” salatbord og fløde stuvede kartofler.
Når vi har spist os rigtig godt mætte i det, så får vi muligheden for at overspise i det traditionelle 4leifske kagebord, der vil afsløre sig sammen med kaffen - en tungtvejende grund til allerede nu at tilmelde sig.

Eftermiddagen byder på hyggeligt samvær, speak ved skuespiller Ole Thestrup og det lige så traditionelle amerikanske lotteri med masser af flotte præmier.
Er der nogen, der har lyst til at deltage med et underholdende indslag, så   

kontakt os via mailadressen: info@4leif.dk. - En sang en sketch eller et andet indslag, som du ved plejer at gøre lykke.

Prisen for denne dejlige eftermiddag/aften, hvor der smides

”skrub-af-pølser” på grillen ca. Kl. 18.00 er som for 10 år siden kr. 150,- pr. Voksen, børn under 15 år deltager gratis.Klik her for at tilmelde via Flexminds billetsystem. (Hav dankortet klar).Klik her for kort til festlokalerne.

Siden er sidst opdateret 21. Juli 2014