Sammen kæmper vi for livet - mod misbruget

Home Arrangementer Bliv medlem Under Bøgen Bestyrelsen Om 4leif Kontakt

Holdet bag ”…Da Jeppe blev bjerget” 2014.


Bagerst:
Arne, Steen, Annette, Knud, Tina, Søren, Karin, Yngve, Ole Anette.

Forrest:
Maria, Anja og Inge.

Læs referat fra generalforsamling 2016 her!!!

Start din browser og klik ind på https://flexbillet.dk/4leif og tryk på knappen tilmeld.

Så kommer du til side 2, hvor du udfylder med dine personlige oplysninger. Når de nødvendige felter er udfyldt trykker du på knappen Næste. Hvis den ikke kommer frem, så er det fordi du ikke har udfyldt alle de nødvendige felter. Kontroller dine indtastninger igen, Når knappen Næste dukker frem, er du klar til at gå videre.

På den 3. side skal du først og fremmest acceptere købsbetingelserne ved at sætte x i "jeg har læst og accepterer Flexminds' købsbetingelser."

Derefter gentager du din E-mail adresse. Hvis du opdager, at du har skrevet forkert i din E-mail adresse på side 2 kan du trykke på Foregående og komme tilbage til side 2 og rette E-mail adressen. Ellers gentager du bare de n rigtige adresse som kontrol, og trykker derefter på Kassen.

På side 4 vælger du din betalingsmetode. Du kan betale med Visa-Dankort / Dankort eller Dansk MasterCard.

Når du har valgt din betalingsmetode trykker du på Næste,

På side 5 udfylder du dine personlige kortoplysninger og trykker på betalingsknappen (Fx, Betal med Dankort)

Når du har trykket på betalingsknappen får du en bekræftelse på, at betalingen er gået igennem. Når denne bekræftelse er tilgået Flexbillet, så har systemet også genereret en faktura til dig. Du kan nu trykke på Afslut. efter max. 30 minutter får du en E-mail med dit medlemskort. Gem det et sikkert sted. Du skal bruge din pinkode fremover for at melde dig til vores arrangementer til medlemspris.