Indmeldelse i foreningen sker gennem hjemmesiden her. Billetter til alle vores arrangementer og medlems administration sker gennem Flexminds billetsystem. På denne måde er vi altid sikre på, at der ligger en opdateret medlemsliste med overblik over Adresser, telefonnumre og E-mail adresser. Ja, det er uendelig meget lettere at være kasserer i en forening i vore digitaliserede tider, end det var tidligere. Det koster selvfølgelig, men kun i småpenge kategorien. Der kommer et gebyr på under 8 kr. oveni kontingentet, når du indbetaler. (Kan du huske, hvad det kostede at betale et girokort?).

Har du problemer fx i forbindelse med kortbetaling, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@4leif.dk, så vender vi tilbage ASAP.

Her er linket til indbetaling af kontingent. Hav dit dankort klar.

Hvis du har problemer med betalingen af kontingentet, så kan du finde en vejledning her.

Kontingentet for 2016 er fastsat til kr. 100,- for et personligt medlemskab. Bemærk, at vi tidligere havde en medlemskabstype, der dækkede hele familien. Som det er nu, skal et ægtepar altså betale 2 personlige medlemskaber. Børn under 15 deltager gratis i foreningen arrangementer.Siden er sidst opdateret 22.januar 2016

Meld dig ind nu

og bliv en del af et aktivt fællesskab

Sammen kæmper vi for livet - mod misbruget

Home Arrangementer Bliv medlem Under Bøgen Bestyrelsen Om 4leif Kontakt

Holdet bag ”…Da Jeppe blev bjerget” 2014.


Bagerst:
Arne, Steen, Annette, Knud, Tina, Søren, Karin, Yngve, Ole Anette.

Forrest:
Maria, Anja og Inge.

Læs referat fra generalforsamling 2016 her!!!